Dni Otwarte Bejo Zaden – blogerzy kulinarni gotują

Dni Otwarte Bejo Zaden – blogerzy kulinarni gotują

W ostatnich dniach sierpnia 2016 roku mieliśmy okazję organizować kulinarny pokaz wwraz z degustacją podczas Dni Otwartych Bejo Zaden Poland w Konotopie pod Warszawą. Bejo Zaden to lider na rynku wśród producentów nasion warzyw, a dni otwarte to wydarzenie przygotowane dla producentów i rolników z całej Polski, którzy na żywo mają okazję zobaczyć nowości odmianowe i zdobyć dodatkową wiedzę związaną z uprawą.

Czwórka blogerów kulinarnych: Tomek z magicznyskladnik.pl, Małgosia z karmelowy.pl, Kasia z www.kuchniabazylii.pl i Ania z nietylkopasta.pl przygotowała fantastyczne dania w których królowały warzywa. Wśród dań znalazły się:

  • koktajle z warzywami – koktajl z botwinką, koktajl ze szpinakiem i selerem naciowym, koktajl z marchewką i białą kapustą
  • sałatka z pęczakiem i warzywami
  • szaszłyki z warzyw korzeniowych z boczkiem
  • coolwrapy z serkiem z nowej odmiany kapusty typu Coolwrap
  • ciasto marchewkowe i brownie z burakiem

To były dwa dni pełne intensywnej pracy, setek przygotowanych porcji każdego z dań i słów uznania od osób degustujących. Blogerzy kulinarni gotują nie tyko pięknie ale i smacznie!

abejo3

abejo16

abejo4

abejo1-1a

abejo5a

abejo32a

abejo22a

abejo18a

abejo11a

abejo33a

Kampania kosmetyków Dax Cosmetics - case study KONKURS MAKARON CZANIECKI - CASE STUDY